Hva man kan gjøre hva man bør unngå når man skal ha på seg en brudekjole

For mange er brudekjolen det vakreste plagget man kommer til å ha på seg og det er derfor enkelte ting man bør passe på med tanke på kjolen, både når man bestiller og når man skal bære kjolen på bryllupsdagen.

Unngå:

Når man bestiller kjolen bør man aller først vite hvilken kroppstype man har slik at man kan finne brudekjoler med aller best fasong og passform til sin figur. På denne måten kan man forsikre seg om at man ikke velger en kjole som fremhever ting man ikke ønsker eller en kjole som ikke får frem de sidene man er mest fornøyd med.

Gjør dette isteden:

Finn ut hvilken kroppstype du har på forhånd om du ikke allerede vet det, og du vil kunne gjøre det lettere å finne den perfekte kjolen som også fremhever alle tingene du er mest fornøyd med. Vet du hvilke kjolestiler og fasonger som passer din kroppstype best, vil du også spare deg for mye tid på å prøve og se på kjoler som ikke passer.

Unngå:

Unngå å høre for mye på andres meninger om hvilken brudekjole du bør velge og pass på at du velger en kjole som har perfekt passform til din kropp. Skal du på brudekjoleprøving med venninner eller familie er det mange som vil ha meninger om hvilken kjole du bør velge, og du bør unngå å gi etter for presset fra andre om hvilken kjole du bør velge.

Gjør dette:

Velg den kjolen du selv synes ser best ut på og som du føler deg komfortabel i. Ettersom det er brudens store dag er det viktigste at bruden selv er fornøyd med kjolen og føler seg fin. Hos JJ’s House kan du finne et stort utvalg av kjoler slik at du kan lete deg frem til drømmekjolen og få den sydd i dine mål.

Unngå:

Når du har kjøpt kjolen og fått den med deg hjem bør du passe på å holde vekten relativt stabil i tiden frem til bryllupet. Dersom vekten endrer seg mye kan man ende opp med at kjolen ikke passer når man skal ha den på seg på den store dagen og man kan risikere at man ikke har tid til å gjøre endringer før bryllupet.

Man bør også være forsiktig både når man skal prøve på brudekjolen hjemme og når man har på kjolen under bryllupet for å unngå å få flekker på kjolen.

Gjør dette:

Prøv kjolen når du kjøper den og noen uker før bryllupet slik at du har tid til å gjøre eventuelle endringer før bryllupsdagen. Det kan også være lurt å vedlikeholde mat- og treningsmengde slik at man holder vekten relativt stabil frem til bryllupet, slik at kjolen fortsatt passer perfekt.

Når man skal gå med kjolen på bryllupsdagen bør man være ekstra forsiktig med mat og drikke slik at brudekjolen holder seg ren gjennom dagen, da det kan være dyrt å rense kjolen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *